PROBEER HET NU 30 DAGEN RISICOVRIJ! *

buy

Veel Gestelde Vragen

Hieronder vindt u onze meestgestelde vragen. Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zit er in Lipozene® en MetaboUP PLUS?

Het actieve ingrediënt in Lipozene® is een gepatenteerde mix van Amorphophallus Konjac, algemeen bekend als Glucomannan,een natuurlijke vezel die wordt gewonnen uit de Konjac-wortel.
De actieve ingrediënten in MetaboUP PLUS zijn: groene thee, kolanoot, vitamine B6 en B12, oolongtheeblad, cayenne, guaraná zaad en platycodon grandiflorus wortel. Om de volledgie ingrediënten lijst te bekijken, klik heir

Zijn de voedingsvoedingssupplementen Lipozene® en MetaboUP PLUS natuurlijk?

Het actieve ingrediënt in Lipozene® is een natuurlijke vezel die wordt gewonnen uit de wortel van de Konjac-plant. Sommige van de actieve ingrediënten in MetaboUP PLUS, zoals groene thee en andere plantenextracten, zijn natuurlijk.

Zijn er ernstige bijwerkingen bij het gebruik van Lipozene® en MetaboUP PLUS?

Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat u deze of andere voedingssupplementen gebruikt. Er kunnen maagklachten optreden. Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Lipozene® of MetaboUP PLUS zoals voorgeschreven.

Hoeveel gewicht zal ik gaan verliezen?

Gewichtsverlies varieert per persoon. Lipozene® garandeert dat u gewicht én lichaamsvet verliest, of uw geld terug!

Hoe werkt Lipozene®

Klik hier om naar de pagina "hoe werkt Lipozene" te gaan voor meer informatie

Hoe werkt MetaboUP PLUS?

De afzonderlijke ingrediënten in onze gepatenteerde thermogene formule werken om de energie en het metabolisme te verhogen, om u te helpen meer calorieën te verbranden.

Hoe gebruik ik Lipozene®

Als een voedingssupplement, u neemt 2 capsules 30 minuten voor de maaltijd, tot 3 keer per dag met tenminste 250ml (8oz.) water. Op basis van klinische onderzoeken is de aanbevolen dosering voor optimale resultaten de dagelijkse maximale dosering van 6 capsules per dag. **

Kan ik Lipozene® en MetaboUP PLUS gebruiken met medicijnen?

Wij zijn niet op de hoogte van wisselwerkingen met geneesmiddelen of voedingssupplementen, maar u zou uw zorgverlener raad moeten plegen voordat u een afslanksupplement neemt, waaronder Lipozene® en MetaboUP PLUS. Voor extra waarschuwingen alstublieft Klik hier.

Wat waren de resultaten van de klinische studie van Lipozene?

In twee klinische studies van acht weken verloren personen met overgewicht in de actieve groep en alle personen in de 1e studie gemiddeld ten minste 2.23 kilo (4.93lbs) meer dan met placebo. Gemiddeld was ten minste 78% van het verloren gewicht vet. ORI vertrouwd ook op de algemenehoeveelheid wetenschappelijk bewijs en studies met betrekking tot Amorphophallus Konjac!

Heeft Lipozene® een houdbaarheidsdatum?

Lipozene® heeft een houdbaarheid van 3 jaar. De vervaldatum is op de fles gestempeld.

Heeft MetaboUP PLUS een houdbaarheidsdatum?

MetaboUP PLUS heeft een houdbaarheid van 3 jaar. De vervaldatum is op de fles gestempeld.

Waar wordt Lipozene® gemaakt?

Lipozene® wordt in de Nederland geassembleerd met geïmporteerde en binnenlandse materialen van hoge kwaliteit.

Waar wordt MetaboUP PLUS gemaakt?

MetaboUP PLUS wordt in de Nederland geassembleerd met geïmporteerde en binnenlandse materialen vanhoge kwaliteit.

Wat is het gewichtsverliesgarantie- en retourbeleid?

Alle door Lipozene® geleverde afslankpillen worden geleverd met een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, exclusief $ 1,35 voor verwerkingskosten. Klanten hebben 30 dagen om Lipozene® terug te sturen voor een terugbetaling. Het autorisatienummer voor de retouw dat onvangen moet worden van de klantenservice, moet op de verzenddoos worden geschreven.
Neem contact op met de klantenservice als u vragen heeft over de gewichtsverliesgarantie van Lipozene op +31 08000232652
Opmerking: Het gewichtsverliesgarantie- en retourbeleid van Lipozene®is alleen van toepassing op internet- en tv-aankopen die rechtstreeks via Lipozene® zijn gedaan en is niet van toepassing op aankopen die gedaan worden in winkels en bij andere derden.

 

BEREIK UW IDEAAL GEWICHT!**ˆ

VERLIES VEILIG EN EFFECTIEF GEWICHT


  • Geen strikt dieet
  • Voel je sneller vol & en langer
  • Natuurlijk actief / werkend ingrediënt
  • Talloze succesverhalen!

gift
KOOP ER 1 ÉN KRIJG
EEN GRATIS CADEAU!
girl